Over LSM

Stichting Logistiek Midden-Brabant is het initiatief gestart om een website te maken waar studenten een bijbaan in de transport & logistiek kunnen vinden en bedrijven een geschikte invulling voor (tijdelijke) vacatures. Dit om studenten meer aan de sector te binden, laagdrempelig toegang te bieden naar werkervaring in de transport & logistiek en hiermee direct kansen op een mooie carrière start in de branche te vergroten.

Voor bedrijven biedt het de mogelijk om snel gemotiveerde werknemers voor de invulling van (tijdelijke) vacatures te vinden. Tot april 2017 is het gebruik van de website en plaatsen van vacatures sowieso kosteloos voor deelnemende bedrijven, hierna wordt voor het gebruik van de portal een jaarlijkse kostendekking van € 150,- per bedrijf gevraagd. Als u de komende periode aan de slag gaat met de website ontvangt u voor 1 oktober een bericht van ons met de vraag of u gebruikt wilt blijven maken van de website.

De jaarlijkse bijdrage wordt gevraagd voor het beheer van de website en om het contact richting opleidingen & studenten op een goede manier in te kunnen blijven invullen. Dit gebeurt uiteraard zonder winstoogmerk en de coördinatie hiervan ligt bij stichting Logistiek Midden-Brabant. Om de opstart voor u zo eenvoudig mogelijk te maken vragen we u om vacatures te e-mailen zodat we deze namens uw bedrijf op de website kunnen plaatsen. Hierna ontvangt u van ons een inlognaam en wachtwoord zodat u de vacatures zelf kunt beheren.